Байерн взривява трансферния пазар - иска ас на Реал


Байерн взривява трансферния пазар - иска ас на Реал

1909 0

Проблемите на Ариен Робен и Франк Рибери, които страдат от контузии, са принудили ръководството на Байерн Мюнхен да потърси сериозна алтернатива на трансферния пазар, а нейното име е Гарет Бейл.

Звездата на Реал Мадрид е в обтегнати отношения с част от играчите на тима, а освен това все още не е научил испански, което му пречи сериозно в комуникацията.

Според "Mirror" баварците са започнали контакт с агента на играча, за да проучат възможността Бейл да облече фланелката на най-титулувания тим в Германия. Освен това Байерн е готов да предложи много сериозна сума, за да вземе уелсеца в състава си.

Сред немските журналисти пък се появи "конспирация", според която информацията за интерес към Бейл само потвърждава желанието на клубното ръководство да вземе Карло Анчелоти за заместник на Хосеп Гуардиола.

Както е известно, испанският треньор все още няма подписан нов договор, като в Англия упорито се говори, че каталунецът има предварителен договор с Манчестър Сити, който влиза в сила след края на сезона.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички