Байерн прескочи лесно препятствието Милан към финал в "Ауди Къп" (ВИДЕО)


Байерн прескочи лесно препятствието Милан към финал в "Ауди Къп" (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images/Guliver

1254 0

Байерн (Мюнхен) постигна класическа победа над Милан в полуфинална среща от турнира "Ауди Къп" и днес ще се изправи срещу Реал Мадрид на финал. Възпитаниците на Хосеп Гуардиола показаха чудесна игра и закономерно победиха съперника, който пък заяви с играта си, че не е окомплектован все още.

Байерн започна силно в двубоя и продължи така почти през целия мач. Закономерно резултатът бе открит в 23-ата минута, когато Бернат даде аванс на Байерн. Последваха две греди на Дъглас Коща и Артуро Видал.

След почивката германците намалиха темпото и Милан почти изравни играта, но за кратко. Ясно лъснаха и затрудненията на италианците в отбрана. В 74-ата минута Марио Гьотце удвои аванса на Байерн, след като проби отбраната на Милан, подаде, получи обратно и на скорост превзе десния ъгъл на Диего Лопес.

Пет минути преди края на редовното време грешка на Алекс в отбрана доведе до третото попадение. При неточно изчистване топката попадна в Мюлер, той пусна веднага към Левандовски и полякът от воле разстреля Лопес.

Тази вечер срещу Реал "баварците" ще търсят трета титла в този турнир.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички