Байерн повтаря схемата с Нойер, взима вратар на конкурент


Байерн повтаря схемата с Нойер, взима вратар на конкурент
Снимка: Gulliver/GettyImages

2119 0

Доминантът в Първа Бундеслига на Германия пак е на път да отслаби конкуренцията си в първенството. След като през последните 10 години взе в състава си някои от най-добрите играчи на своите конкуренти като Мануел Нойер, Матс Хумелс, Марио Гьотце, Роберт Левандовски и Леон Горетцка, Байерн отново е решил да работи по познатата схема и да вземе футболист на друг немски тим.

Според „Билд“ „баварците“ почти са договорили вратаря на Шалке 04 Александър Нюбел за следващия сезон. 23-годишният страж ще подпише 5-годишен договор с Байерн и ще акостира на „Алианц Арена“ като свободен агент. Шалке се бореха до последно да задържат вратаря в редиците си, но клубът от Гелзенкирхен е обявил днес, че е отказал да поднови договора си с тима.

Нюбел най-вероятно ще бъде втори вратар в Байерн Мюнхен, след като се очаква Мануел Нойер да поднови договора си с „баварците“ до 2023г. Подобно на Нюбел, Нойер също дойде в настоящия си тим от „кралско сините“ през 2011-та година, като има 362 мача за Байерн. А ето кой се очаква да води Байерн в близко бъдеще.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички