Байерн Мюнхен се реваншира след резила срещу Аугсбург и надви Арминия (ВИДЕО)


Байерн Мюнхен се реваншира след резила срещу Аугсбург и надви Арминия (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

1692 0

Байерн Мюнхен се върна на победния ход в Бундеслигата. Възпитаниците на Юлиан Нагелсман спечелиха с минималното 1:0 срещу Арминия Билефелд в мач от 13-тия кръг на първенството на Германия.

Единственият гол в мача падна в 71-ата минута. Тогава Томас Мюлер комбинира с Лерой Сане и последният стреля от далечно разстояние в движение, за да намери горния ляв ъгъл. Байерн тотално доминираше на терена, като не даде на съперника да отправи нито един точен удар. Баварците стреляха общо 22 пъти към вратата.

Попадението на Сане беше под номер 102 за Байерн в Бундеслигата за календарната година. Така тимът счупи рекорда на Кьолн от 1977 г., когато "козлите" вкарват 101 попадения.

По време на целия мач положенията се сипеха пред вратата на Арминия, като Мюлер, Левандовски и Сане имаха шанс да вкарат. В 79-ата минута Серж Гнабри беше много близо до втори гол, като нацели напречната греда.

С успеха Байерн продължава да е лидер в Бундеслигата с актив от 31 точки. Арминия има едва 9 и е на предпоследната 17-та позиция. За баварците предстоят тежки мачове, като следващата събота е дербито с Борусия Дортмунд. На 8 декември е последната среща от групите на Шампионска лига срещу Барселона.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички