Байерн (Мюнхен) официално представи новото си попълнение от Реал Мадрид


Байерн (Мюнхен) официално представи новото си попълнение от Реал Мадрид
Снимка: Guliver/GettyImages

2282 0

Испанският десен краен бранител Алваро Одриосола официално премина под наем в Байерн Мюнхен до края на сезона, съобщиха от клуба. 24-годишният футболист е собственост на Реал Мадрид, но изигра само пет мача за "белия балет" през есента.

Баварците пък имат проблеми с контузии, след като Никлас Зюле и Лукас Ернандес са за дълго време в лазарета. Одриосола ще играе с №2 на „Алианц Арена". "Съгласихме се да откликнем на желанието на Ханзи Флик да се подсилим в защита и избрахме Алваро Одриосола. Искам да благодаря и на Реал Мадрид за приятелските и ползотворни разговори", заяви президентът на баварците Карл-Хайнц Румениге.

Десният бранител на Реал Мадрид получава редки шансове за изява на терена заради силната форма на Дани Карвахал, а и изглежда, че контузиите на опитният защитник са в миналото и той е сред най-често използваните титуляри от страна на Зинедин Зидан. Това не оставя игрово време за Одриосола. Алваро Одриосола е юноша на Реал Сосиедад, а освен това има 4 мача и 1 гол за националния отбор на Испания.

Междувременно, "кралете" не изглеждаха като отбор, който ще е активен по време на зимния трансферен прозорец, но въпреки това официално Реал Мадрид уреди страхотен трансфер (подробности вижте тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички