Ас на Байерн ще напусне през лятото: Сам ще избера следващия си тим


Ас на Байерн ще напусне през лятото: Сам ще избера следващия си тим
Снимка: Guliver/GettyImages

1757 0

Звездата на Байерн Мюнхен Ариен Робен е категоричен, че не желае повече да дискутира бъдещето си и постоянно да бъде питан по темата от различни медии. Крилото има изтичащ през лятото договор и ръководството на тима все още не му е предложило да поднови своя контракт.

“Не искам всяка седмица да говоря за това. Приемам нещата спокойно, всичко е наред. Дали клубът иска да ме задържи, или не - шефовете решават. Ако не ме искат повече, то през лятото ще съм свободен агент и ако съм здрав, ще имам възможности да избирам", заяви бившият холандски национал.

И през този сезон Робен е сред важните футболисти на "Алианц Арена" и започна като титуляр последния двубой на Байерн в Бундеслигата (3:1 срещу Леверкузен). Въпреки това напредналата му футболна възраст по всяка вероятност ще го прати извън баварския колос. В Байерн бъдещето на футболистите се определя от ръководството, а не от треньорския екип, като на няколко пъти шефовете в клуба са заявявали, че е време за подмладяване в състава, който в момента е воден от Юп Хайнкес.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички