Ариен Робен спира с футбола след края на сезона?


Ариен Робен спира с футбола след края на сезона?
Снимка: Getty Images/Guliver

2184 0

В началото на декемри стана ясно, че Ариен Робен ще напусне Байерн Мюнхен след края на сезона. Холандецът кара 10-я си сезон на "Алианц Арена", като спечели редица отличия с екипа на баварците.

"Вероятно ще спра да играя. Разбира се, подобно решение е голяма крачка. Не мога да реша просто на мига, трябва време. Мисля си от много време и е доста тежко. Трудно ми беше да взема и решението да напусна Байерн след края на сезона, но съм щастлив и за това го споделям с феновете. Мисля, че сега беше правилното време.

Ако има оферта, която наистина си заслужава и ще ме накара да продължа да играя с удоволствие, тогава защо да не продължа. Ако обаче нямам идеалната оферта, тогава предпочитам да сложа край", споделя Робен пред "Kicker".

БАЙЕРН МЮНХЕН НАБЕЛЯЗА ЗВЕЗДЕН ЗАМЕСТНИК НА РОБЕН

В кариерата си в Байерн Мюнхен Ариен Робен спечели седем пъти титлата, четири пъти Купата на Германия, като вкара и победния гол за победата над Борусия Дортмунд във финала на Шампионска лига през 2013 година. Освен това той има отиличия още от първенствата в Холандия, Англия и Испания.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички