Агентът на Алфонсо Дейвис потвърди за ултиматума от Байерн Мюнхен и си "съдра ризата": Не е честно


Агентът на Алфонсо Дейвис потвърди за ултиматума от Байерн Мюнхен и си "съдра ризата": Не е честно
Снимка: Getty Images

487 0

Бъдещето на Алфонсо Дейвис е една от най-интересните теми във футболна Европа от началото на 2024-та година.

Левият бек на Байерн Мюнхен има договор с клуба до лятото на 2025-а, а наскоро се бяха появили слухове, че ръководството на баварците му е предложило нов, но и му е поставило ултиматум да даде краен отговор до края на месец март.

В същото време, Реал Мадрид не крие амбициите си да се възползва от създадената ситуация и да привлече в редиците си бързоногия канадец...

Коментар от агента на Алфонсо

"Не е справедливо да получаваме ултиматум от Байерн. Ще решим как да процедираме в края на сезона, когато имаме по-голяма яснота. Не е честно това, че в момента атакуват Алфонсо", заяви агентът на играча пред "BILD".

Алфонсо Дейвис

"Преди 1 година бяхме близо до споразумение. След това цялото ръководство беше сменено. Не чухме нищо от тях в продължение на 7 месеца, въпреки че аз самият опитах да се свържа с клуба", продължи Недал Хуосе.

ОЩЕ: Джуд Белингам съветва Реал Мадрид да купи 21-годишен футболист на Байерн

"Сега ни поставят ултиматум и от нас се очаква да реагираме за две седмици, защото клубът е под натиск и им отне много време да се препозиционират в ръководството? Това просто не е честно!", повтори още веднъж той, а за финал допълни:

Алфонсо Дейвис

"Следващият договор е много важен за кариерата на Алфонсо, а очакват от нас да вземем решение без да знаем кой ще е треньор през следващия сезон и как ще изглежда отборът... Точно затова ние смятаме, че не е справедливо да се съобразяваме с ултиматума".

*Алфонсо Дейвис е на "Алианц Арена" от началото на 2019-а година и до момента се е отчел с 9 гола и 28 асистенции в общо 184 мача във всички турнири. Порталът "Transfermarkt" оценява качествата му на 60 милиона евро!

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - Добра възможност: Цената на желан от Ливърпул, Барселона, Реал Мадрид и Арсенал играч на Байрен Мюнхен падна значително

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички