Валдерама: Хамес няма да се върне в Реал Мадрид


Валдерама: Хамес няма да се върне в Реал Мадрид
Снимка: Getty Images/Guliver

1328 0

Бившата звезда на Колумбия Карлос Валдерама изрази мнение, че сънародникът му Хамес Родригес, който е собственост на Реал Мадрид, едва ли ще се върне някога на "Сантяго Бернабеу". Според Валдерама халфът е щастлив в Байерн Мюнхен, където играе под наем.

"Хамес изглежда щастлив в Байерн. Ако не се е върнал в Мадрид за толкова дълъг период, едва ли ще се върне там някога изобщо. Начинът, по който Родригес игра през първата си година с Анчелоти, беше прекрасен, защото когато се премести в Реал, никой не очакваше това, което той направи. Аз знаех, че на Хамес нещата ще му се получат, защото го познавам от дълго време и му имам доверие. Той имаше страхотен сезон. Странно беше това, което се случи по-късно. Аз и цяла Колумбия това не го разбрахме", коментира Валдерама пред ESPN.

ЗАФОРМЯ ЛИ СЕ СКАНДАЛ В БАЙЕРН: ХАМЕС НАПАДНА КОВАЧ

Според последните информации, ако немският клуб не пожелае да задържи колумбийския национал след изтичането на договора му, има вероятност той да отиде в италианския гранд Ювентус. "Бианконерите" проявяват сериозен интерес към халфа.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички