Сане напусна лагера на Германия и няма да играе в следващия мач


Сане напусна лагера на Германия и няма да играе в следващия мач
Снимка: Guliver/GettyImages

1887 0

Футболистът на Манчестър Сити Лерой Сане ще пропусне приятелската среща на националния отбор на Германия срещу Перу в неделя поради лични причини. 22-годишното крило на "гражданит" влезе като резерва в 83-та минута на мястото на Марко Ройс при нулевото равенство с Франция в първи мач от групите на турнира Лига на нациите.

Офанзивният играч е поискал разрешение от селекционера на Бундестима Йоахим Льов да не взима участие в приятелския двубой срещу Перу. Влизането от скамейката беше 11-ят мач за Сане с екипа на представителния тим, като освен това отбеляза и завръщането му за Маншафта, след като Льов го остави извън разширения състав на Германия за Световното първенство в Русия. Веднага се породиха спекулации, че в възникнал нов конфлитк между него и Льов и затова е напуснал, но според Bild причината е, че неговата приятелка трябва скоро да роди.

Атакуващият футболист беше с ключова роля през миналия сезон за спечелването на титлата на Манчестър Сити, но през новата кампания не е започвал като титуляр, влизайки като резерва в три от първите четири кръга. В последната среща у дома с Нюкасъл той дори беше оставен извън групата на мениджъра Пеп Гуардиола, като се заговори за конфликт между двамата. Испанският специалист обясни ситуацията с това, че в тима има много офанзивни опции.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички