Президентът на Байерн Мюнхен затрупа Йозил с обиди


Президентът на Байерн Мюнхен затрупа Йозил с обиди
Снимка: Guliver/Getty Images

3820 0

Президентът на Байерн Мюнхен Ули Хьонес не скри радостта си от новината, че Месут Йозил се оттегля от националния отбор на Германия. Хьонес смята, че атакуващият халф е бил "безполезен в продължение на години".

29-годишният полузащитник съобщи наскоро, че се отказва от Бундестима, след като получи остри критики за появилата се снимка в медийното пространство със съотборника му Илкай Гюндоган и президента на Турция Реджеп Ердоган.

Президентът на Германската футболна асоциация Райнхард Гриндел заяви по-късно, че Йозил дължи обяснение за нашумелия инцидент, докато Оливър Бирхоф смяташе, че Йоахим Льов трябва да извади полузащитника си от състава за Мондиала в Русия.

Президентът на Байерн смята, че напускането на звездата на Арсенал от Бундестима е добре дошло за тях.

"Радвам се, че този ужас най-после приключи. Той играеше ужасяващо в продължение на години", заяви Ули Хьонес. "Йозил последно спечели единоборство преди Световното в Бразилия. С тази снимка се онагледява неговата безполезна игра през всички тези години", допълни президентът.

"Винаги, когато Байерн се изправя срещу Арсенал, ние надиграваме Йозил, защото знаем, че той е тяхната слабост в отбора", завърши Хьонес.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички