От Байерн нито потвърдиха, нито отрекоха за трансфер на световен шампион


От Байерн нито потвърдиха, нито отрекоха за трансфер на световен шампион
Снимка: Getty Images/Guliver

1120 0

Изпълнителният директор на Байерн Мюнхен Карл-Хайнц Руменигеа= нито отрече, нито потвърди информациите за трансфера на Люка Ернандес от Атлетико Мадрид. В сряда се появи информация, че баварците ще счупят собствения си рекорд, плащайки 80 млн. евро за бранителя.

От Атлетико побързаха да опровергаят тази информация, като споделиха, че нямат намерение да се разделят с играча си. Днес Румениге пък не пожела да даде категоричен отговор дали ще има звезден трансфер.

"Ще видим дали има нещо през януари. Нито мога да потвърдя, нито да отрека. Ние имаме много добри отношения с президента на Атлетико Мадрид, с който сме приятели“, заяви изпълнителният директор на Байерн.

Спортният директор на Атлетико Мадрид Андреа Берта също отказа да коментира информациите за подобна сделка. "Не мога да коментирам нищо по тази тема. Трябва да питате Румениге. Футболистът ми каза, че иска да остане в Атлетико. Той е голям футболист. Това са слухове, които не мога да коментирам. Не мога да потвърдя нищо“, заяви спортният директор на Байерн Хасан Салихамиджич през Sky.

От Байерн Мюнхен пък са набележили четирима офанзивни футболисти - ето кои.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички