От Байерн: Още не сме решили за Хамес


От Байерн: Още не сме решили за Хамес
Снимка: Getty Images/Guliver

1020 0

Изпълнителният директор на Байерн Мюнхен Карл-Хайнц Румениге коментира ситуацията около Хамес Родригес и дали ще остане в отбора след края на сезона. Колумбиецът кара втория си и последен сезон от наема при баварците, които могат да го закупят за 42 млн. евро. В същото време желанието на самия футболист е по-скоро да се завърне в Реал Мадрид.

"В договорът между Байерн и Реал има клауза, която ни позволява да закупим играча за 42 млн. Можем да се възползваме от нея до края на 15 юни 2019 г. Сега сме едва ноември и не виждам защо трябва да форсираме нещата. Все още е рано да говорим по този въпрос. На мнение съм, че Хамес беше един от най-добрите ни играчи през миналата кампания. На мача в Мадрид (срещу Реал в ШЛ миналата година) той отбеляза за 2:2 и всичко го аплодираха", отбеляза бившият германски нападател.

Хамес има изиграни 11 срещи до момента през сезона, в които има 3 попадения. След мачовете от международната пауза - домакинство на предпоследния Фортуна Дюселдорф. Баварците са пети в класирането на 7 точки от лидера Борусия Дортмунд. 

Извън Байерн и Реал има още един отбор, който също следи ситуацията около Хамес - ето кой е той

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички