Млада звезда на Байерн Мюнхен мисли за отказване


Млада звезда на Байерн Мюнхен мисли за отказване
Снимка: Getty Images/Guliver

2651 0

Един от най-големите страхоте на професионалните спортисти са контузиите. Травмите често слагат край преждевременно на различни спортни кариери, а такъв е и случаят със звездата на Байерн Мюнхен Кингсли Коман.

22-годишният французин обмисля да прекрати кариерата си, ако контузиите му продължат. С напредването на годините крилото на баварците бе определян за една от големите надежди на модерния футбол, но проблемите с коляното му го карат да мисли за края на кариерата си. В рамките на два сезона той на два пъти трябваше да оперира коляното си заради проблеми с кръстните връзки.

"Беше много тежка година за мен. Когато се контузих, сякаш дойде краят на света. Надявам се това, което ми се случи да не се повтаря. Достатъчно. Няма да преживея трета операция. Това може би ще означава, че тялото ми просто не е за професионалния футбол. Тогава ще живея друг, анонимен живот", заяви Коман пред TF1.

По-рано днес още една от звездите на немския шампион сподели, че обмисля да сложи край на спортната си кариера. Повече по темата четете в този материал на SportLive.bg.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички