Марко Ройс напуска Борусия Дортмунд?


Марко Ройс напуска Борусия Дортмунд?
Снимка: Getty Images/Guliver

3781 0

Един от играчите, които винаги са се вричали във вярност на своя клуб - Марко Ройс, подсказа, че може и да напусне Борусия (Дортмунд), когато изтече договорът му през лятото на 2019 година, или дори по-рано.

Германският национал, който няколко пъти е отказвал големи оферти от топ европейски отбори, сподели пред германските медии, че е склонен да напусне, ако получи възможност да играе за отбор, за който винаги е искал да играе. Освен това той мисли и за финансовото си бъдеще, обявявайки че това ще е последният му шанс за сериозен контракт.

"Има 4 или 5 чуждестранни клуба, които ме изкушават. Аз ще навърша 30 години на 31 май 2019 година. Това би било последната ми възможност за голям контракт и последната ми възможност да пробвам нещо ново. Трябва да бъда честен пред себе си и да кажа, че не знам къде ще бъда тогава", каза още Ройс.

Атакуващият халф в момента лекува тежка контузия, след като скъса кръстни връзки по време на пролетния дял от шампионата в Бундеслигата. Той сподели, че все още не знае кога ще се завърне на футболния терен.

"Няма да се върна на игрището, докато тялото ми не ми даде знак, че е готово за това. Все още не знам дали ще се върна през януари, февруари или март, но и не ме интересува", коментира Ройс.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички