Мануел Нойер се готви да напусне Байерн Мюнхен?


Мануел Нойер се готви да напусне Байерн Мюнхен?
Снимка: Getty Images/Guliver

3456 0

Изненадваща новина долетя от Германия - вратарят на Байерн Мюнхен Мануел Нойер може да напусне клуба и да търси ново предизвикателство. Това обяви агентът на немския национал Томас Крот.

"Нойер иска отново да спечели Европейското първенство и отново да победи в Шампионска лига. Мануел се ръководи от успеха. Моите впечатления са, че дистанцията от четирите топ английски отбори е вече тревожна и съставът на Мюнхенвсе още не е конкурентен, така че да отговаря на целите на Мануел", заяви Крот, цитиран от Sueddeutsche Zeitung.

"Той не иска да завърши кариерата си през 2021 година, когато изтича договорът му с Байерн. Така че, това е етап, в който той трябва да вземе решение. Удължаване на договора и завършване на кариерата в Байерн, разбира се, е очевиден развой на събитията, но не е единственият", допълни агентът.

Както е известно, Нойер счупи два пъти крака си за последните няколко години. На практика той пропусна целия минал сезон заради здравословни проблеми. В Германия отбелязват, че Нойер и Крот вероятно са недоволни от работата на "баварците" на трансферния пазар след раздялата с важни играчи като Франк Рибери и Ариен Робен. През пролетта се появиха слухове, че Байерн е готов за раздяла с вратаря и дори му е намерил заместник. Вижте подробности в този материал

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички