Кимих и числено предимство не спасиха Байерн от второ реми поред


Кимих  и числено предимство не спасиха Байерн от второ реми поред

1097 0

Байерн (Мюнхен) изпусна победата над Айнтрахт (Франкфурт) в мач от седми кръг на Първа Бундеслига на Германия. На два пъти "баварците" повеждаха в резултата, но съперникът успя да върне попаденията и да се пребори за точка.

Това е второ поредно реми за шампионите, след 1:1 с Кьолн, като все пак те остават лидери в класирането със 17 точки в актива си. Айнтрахт е на седма позиция с 11 т.

Ариен Робен откри резултата в 10-ата минута, след скоростна атака. Холандецът преодоля лесно Абрахам и под ъгъл простреля вратата на домакините за 1:0.

Айнтрахт успя да изравни в 43-ата минута чрез Хущи Шаболч. Той получи извеждащо подаване отляво, преодоля бранител на "баварците" и безпроблемно прати топката в мрежата на Нойер.

Байерн успя отново да поведе в 62-ата минута на двубоя, когато след корнер Хумелс подаде към Джошуа Кимих. От границата на вратарското поле младокът успя да реализира и да зарадва съотборниците, феновете и треньора. Айнтрахт обаче не се бе отказал да гони нещо в този мач - в 78-ата минута Марко Фабиан се разписа за 2:2.

Интересното е, че преди това, в 65-ата минута голмайсторът за тима от Франкфурт Хущи извърши нарушение и получи втори жълт картон, заради което остави своите с човек по-малко на терена. До края обаче Байерн не успя да се възползва от численото си предимство и да отбележи трети гол.

 

Ето и още резултати от 7-ия кръг в Бундеслигата:
Хофенхайм – Фрайбург 2:1
Аугсбург – Шалке 04 1:1
Кьолн – Инголщат 2:1
Борусия (Мьонхенгладбах) – Хамбургер 0:0

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички