Глупостите на Усман Дембеле преляха чашата


Глупостите на Усман Дембеле преляха чашата
Снимка: Guliver/GettyImages

3306 0

Усман Дембеле определено няма да бъде запомнен с добро на "Сигнал Идуна Парк", след като прекрачи всяка граница в опит да осъществи трансфер в Барселона. И, въпреки че такъв е почти сигурен, от неговия лагер продължават да валят заплахи към клуба, който му даде шанс да играе на най-високо европейско равнище.

Адвокатът на играча - Маркус Шуц, е заплашил "жълто-черните", ще бившият ас на Рен ще разтрогне договора си едностранно, защото... е само на немски.

След като повече от година от лагера на Дембеле не се е чуло нищо за въпросния договор, сега се оказва голям проблем, че контрактът е на немски, а няма второ копие на френски, въпреки че футболистът твърди, че е помолил за такова.

Другият проблем е, че агентът Муса Сисоко е завършил сделката, тъй като от клуба са го "наложили" за агент на играча, вместо той да бъде представляван от Марсиал Коджа. В същото време обаче въпросният Сисоко е в центъра на раздора между клуб и футболист, след като го инструктира да не припарва до тренировъчната база.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички