Европейски гранд прибира Почетино


Европейски гранд прибира Почетино
Снимка: Guliver/GettyImages

5066 0

По всичко изглежда, че Маурисио Почетино няма да остане безработен дълго време. Според информации от немската преса е твърде вероятно Байерн Мюнхен да предложи на аржентинския наставник да стане следващият им постоянен мениджър. От „баварския гранд“ искат да проведат разговор с Почетино, въпреки че са на ясно, че най-вероятно ще му е необходимо време преди да избере бъдещия си отбор.

Това по прекрасен начин би се вписало със ситуацията в клуба, след като Байерн назначи временно Ханзи Флик за мениждър, като уговорката е той да води тима до зимната пауза. Спортният директор на „баварците“ Хасан Салихамиджич би имал желание да говори с Почетино и дори би го оставил да реши кога точно да поеме клуба. Разбира се, 47-годишният треньор би искал да види как ще се развият нещата и в Манчестър Юнайтед и Реал Мадрид, тъй като това са тимове, които също са изявявали желание да го привлекат за наставник.

Почетино би се вписал идеално в политиката на Байерн, а голям бонус би била възможността да похарчи повече пари за нови играчи – нещо, което не му се отдаваше в Тотнъм. Въпреки че под негово ръководство Спърс са на 14-тото място в Премиър лийг, репутацията на Почетино е много добра, след като той свърши чудеса в клуба и дори класира Тотнъм на първия си финал в Шампионската лига. Все пак Почетино и играчите на Спърс не са били в най-добрите отношения при раздялата.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички