Джейдън Санчо може да напусне Борусия само след месец, от клуба са готови да изслушат оферти


Джейдън Санчо може да напусне Борусия само след месец, от клуба са готови да изслушат оферти
Снимка: Getty Images/Guliver

3556 0

Една от най-апетитните хапки на трансферния пазар - Джейдън Санчо, може да напусне ще през зимата Борусия Дортмунд. Доскоро от немския тим нямаха никакво намерение да продават английския национал, но в последно време отношенията между тях се влошиха изключително много.

Според the Independent от Дортмунд са готови да чуят да оферти за един от най-добрите млади играчи в Европа. Като един от най-настоятелните кандидати още от лятото е Манчестър Юнайтед, но Ливърпул и Реал Мадрид също следят ситуацията.

Този сезон 19-годишният английски национал на няколко пъти наруши дисциплината и сега клубът планира да му наложи сериозна глоба - този път за закъснение за отборно събрание и тренировка преди мача от Шампионска лига с Барселона в сряда. Освен това източник, близък до изданието твърди, че "войната между клуб и играч се води на всички фронтове". 

Младият англичанин вече има 4 гола и 6 асистенции в 10 мача от Бундеслигата през този сезон. Ако от Дортмунд са принудени да продадат Санчо, то клубът, който ще го привлече, ще трябва да плати около 100 милиона евро за неговите услуги. А ето какво каза един от бишвите играчи на Ливърпул за Санчо.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички