9:0 - Байер Леверкузен пак няма да загуби, а Байерн Мюнхен среща "слабак", за да трупа голове преди Арсенал


9:0 - Байер Леверкузен пак няма да загуби, а Байерн Мюнхен среща "слабак", за да трупа голове преди Арсенал
Снимка: колаж: SportLive.bg; снимки: Getty Images

1325 0

Байер Леверкузен чупи всякакви рекорди в германския, а и в световния футбол този сезон. "Аспирините" все още са единственият тим без поражения във всички турнири от топ 5 първенствата на Европа. Серията им стигна 40 сблъсъка, от които са спечелили внушителните 35. Класираха се за финал за Купата на Германия, където ще срещнат Кайзерслаутен, който се мъчи във второто ниво на футбола в страната.

В Германия пък имат 13 точки аванс пред хегемона Байерн Мюнхен и поне на хартия след три успеха най-много могат да станат и официално шампиони, ако приемем, че и баварците ще спечелят следващите си три мача (а иначе може и още по-рано). Сега и двата тима влизат в битки от Бундеслигата, в които са тотални фаворити и които идват при ангажименти в Европа.

Байерн Мюнхен изтърва Бундеслигата - загрява за Арсенал и Шампионска лига

Байерн Мюнхен се съсредоточава върху Шампионска лига

Мачът на Байерн започва в 16:30 часа българско време днес (06.04) и коефициентът на платформата за онлайн спортни залози efbet за това актуалният шампион да победи един от новаците в лицето на Хайденхайм е 1,41, докато ставката за втора поредна загуба за гранда от Мюнхен е 6,50. Съответно пазарът за равенство е оценен на 5,25. 

Само след три дни баварците имат изключително важен блъсък с Арсенал в Шампионска лига. Те ще опитат да вкарат повече голове за самочувствие, но и да запазят сили. Любопитното е, че цели 70% от шампионатните мачове на Хайденхайм през този сезон стигат до гол/гол. Нападателят на отбора Тим Клайндинст пък може да се похвали с гол срещу всеки от трите тима в челото. Очакванията за зрелищен голов мач се засилват и поради факта, че последните две срещи между тези съперници във всички турнири приключват при обща голова разлика 9:6 за Байерн.

Какъв е шансът Байер Леверкузен да запише загуба и да прекрати серията от 40 мача?

Байер Леверкузен също е сериозен фаворит в своя мач срещу Унион Берлин. Коефициентът на efbet за 36-а победа през сезона е 1,57, докато ставката за сензационна първа загуба за "аспирините" е 5,60. Съответно пазарът за равенство е оценен на 4,20. И тази среща започва в 16:30 часа българско време.

В последните три мача от това съперничество головата разлика е 9:0 в полза на Байер, но трябва да се отбележи, че един от мачовете приключва при нулево равенство. Любопитното е, че мачовете на Унион през сезона в Бундеслигата имат най-малко попадения средно на двубой - по 2,48. Домакините имат само една победа в последните си пет шампионатни сблъсъка, а головата им разлика за сезона е -17.

Коефициентите, предлагани от букмейкъра, могат да търпят промени.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички