Златан Ибрахимович напуска ПСЖ


Златан Ибрахимович напуска ПСЖ

2424 0

Голямата звезда на ПСЖ Златан Ибрахимович е готов да напусне ПСЖ, информира френското издание "Le10Sport". Това ще се случи при едно условие, и то е пряко свързано с назначаването на Жозе Моуриньо начело на Манчестър Юнайтед.

Шведският нападател е заинтригуван от преминаване в английската Висша лига, като това е единственият шампионат, който е представлявал интерес за него, но все още не е играл там. "Червените дяволи" пък го следят отдавна и на няколко пъти не съумяха да го привлекат, но той е с изтичащ договор и може да пристигне на "Олд Трафорд" като свободен агент.

Това е почти гарантирано, ако Жозе Моуриньо поеме Манчестър Юнайнтед. Двамата не крият адмирациите си един към друг, като Ибра игра един сезон под ръководството на португалеца в Интер преди да бъде продаден за рекордна сума в Барселона.

Директорите в Юнайтед са съгласни с подобен трансфер, като напредналата възраст на Ибра (34 години) не притеснява "червените дяволи". В клуба са наясно, че имат нужда от опитни футболисти, за да се върнат начело на Висшата лига, след като в последните 3 години отборът е далеч от останалите грандове в английския шампионат.

В ПСЖ все още се надяват да задържат основния си голмайстор, но в същото време са склонни да се разделят с него и да поставят Единсон Кавани на титулярното му място. Именно с този план уругваецът е бил убеден да не търси трансфер през последния летен трансферен прозорец.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички