Войната между Мбапе и Неймар изнерви ПСЖ: Предупредиха ги пред целия отбор


Войната между Мбапе и Неймар изнерви ПСЖ: Предупредиха ги пред целия отбор
Снимка: Guliver/Getty Images

3018 0

Ръководството на Пари Сен Жермен било принудено да проведе среща на кризисния екип тази седмица, за да укори Килиан Мбапе и Неймар пред техните съотборници.

Звездите се скараха за реда на изпълнителите на дузпи в отбора по време на сблъсъка от Лига 1 срещу Монпелие миналия уикенд, след като бразилецът не позволи на своя съотборник да изпълни втория наказателен удар за ПСЖ, след като французинът изпусна първия такъв. По-късно 23-годишното крило се изключи от атаката на тима си, след като не получи подаване, което искаше.

Напрежението в съблекалнята било толкова голямо, че опитният защитник и бивш капитан на Реал Мадрид - Серхио Рамос бил принуден да се намеси, за да раздели враждуващата двойка.

Кристоф Галтие и Луис Кампос останали изключително разочаровани от раздора, който определено подкопал всичко, което треньорът и шефът на френския гранд се опитват да градят. Както от Goal подчертаха, това предизвика среща на отбора, в която на двамата играчи беше казано недвусмислено, че това поведение е неприемливо – и това беше направено пред останалата част от отбора.

Ръководството е информирало двамата, че трябва да загърбят различията си и е информирало останалата част от отбора, че всички разногласия трябва да бъдат решени незабавно или ще има последствия.

А ето как Уейн Рууни коментира поведението на Килиан Мбапе

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички