Верати: Меси тика пръст в лицата на реферите, а не го наказват!


Верати: Меси тика пръст в лицата на реферите, а не го наказват!
Снимка: Getty Images/Gulliver

2570 0

Полузащитникът на Пари Сен Жермен Марко Верати изглежда си отряза всички пътища към Барселона, която напираше за него миналото лято. Италианският национал атакува каталунския идол Лионел Меси, връщайки се към червения картон, който получи в ответния мач срещу Реал Мадрид в Шампионска лига.

"В мача с Реал направих грешка. Но това беше обиден червен картон - понякога съдиите трябва да са по-толерантни. Аз реагирах грубо в този момент от мача, но не съм обидил никого. В същото време Меси тика пръста си пред лицата на съдиите, а за това никога не го наказват", коментира Верати пред La Gazzetta dello Sport.

Италианецът бе изгонен във второто полувреме на мача с Реал, завършил 1:2. Верати има 10 жълти и 2 червени картона в 35 мача през настоящия сезон.

Полузащитникът говори и конкретно за мача, след който отпаднаха от Шампионска лига.

"Реал е труден противник, но ние бяхме уверени в себе си. ПСЖ не е толкова далеч от Реал. Всичко се реши в няколко епизода. Роналдо не беше активен в първия мач, но вкара 2 гола. В реванша го нямаше Неймар - това е като да отнемеш на Барселона Меси. Такива футболисти представляват 30% от отбора. Провървя ни, че Неймар играе за нашия отбор, но в крайна сметка си платихме за това", анализира той.

"Но аз наистина трябва да поработя върху себе си", завърши италианецът.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички