Валбуена проговори за Бензема: Повече от разочарован съм


Валбуена проговори за Бензема: Повече от разочарован съм

3013 0

Атакуващият халф на Лион Матьо Валбуена за първи път говори за неприятната случка, която стана с него наскоро. Френският национал бе изнудван за пари със секс запис.

В съучастие в шантажа е заподозрян нападателят на Реал Мадрид Карим Бензема, който е уговарял Валбуена да плати на мошениците.

Валбуена обясни, че в разговора си с Бензема той не е бил агресивен и не е споменавал за пари, но е настоявал да отиде на среща с въпросните хора, а на Валбуена му е било пределно ясно за какво го търсят с такова видео.

"Казах на Карим: Ти видя, че същото се случи с Джибрил Сисе през 2008 г., а той ме попита: Той плати ли? Аз му отвърнах: Да, плати. Той: И видеото се появи? Казах му: Не. След това Карим на няколко пъти повтори, че си имам работа с големи бандити и предложи да ме запознае с един от неговите приятели. Повече от разочарован съм. Това просто е неуважение. Оказа се, че отношенията ни с Карим не са толкова искрени, колкото той казва, че са", сподели Валбуена пред Le Monde.

Футболистът обясни и как видеото е попаднало в човек на име Аксел.

"Този мъж обикаля непрекъснато сред играчите и знае много. Правил ни е услуги, винаги е готов да помогне. Веднъж си купих нов телефон и исках да преместя контактите си в него. Помолих Аксел да премести данните от моя компютър в новия телефон. Това се случи малко преди трансфера ми в Динамо през юли 2014", каза Валбуена.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички