В ПСЖ сериозно се захапаха, ще остане ли Томас Тухел?


В ПСЖ сериозно се захапаха, ще остане ли Томас Тухел?
Снимка: Getty Images/Gulvier

1267 0

В ПСЖ царят проблеми, въпреки че френският шампион записа убедителна победа с 6:1 в последния кръг от Лига 1. Всичко това в крайна сметка може да доведе до това финалиста от последното издание в Шампионска лига да се раздели със своя наставник Томас Тухел.

Германският специалист открито се оплаква, че има много напуснали футболисти, а на тяхно място не се привличат нови такива, като заключава, че при това положение не може да се изисква същото, което е постигнато през миналата кампания.

Спортният директор на клуба Леонардо не му остана длъжен: "Не ми харесва това, което каза. Нито клубът, нито аз лично сме удовлетворени от тези думи. Във времената, в които живеем и финансовата криза, която е причинена от коронавируса има наистина много сериозни ситуации. Ако решите да останете, трябва да спазвате вътрешните правила, спортната политика на клуба.

Ще видим какво ще правим. Ное едно е ясно: ако някой не е доволен, ние трябва да разговаряме помежду си, а не да го изнасяме в публичното пространство. Няма проблем. Но ако Тухел реши да остане, трябва да спазва вътрешните правила на клуба" - споделя той.

А Неймар отново се размина с тежко наказание след скандала с играч на Марсилия.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички