В Испания: Неймар не иска нов договор с ПСЖ, иска в Барселона с Меси


В Испания: Неймар не иска нов договор с ПСЖ, иска в Барселона с Меси
Снимка: Getty Images/Gulliver

5821 0

За поредна година медиите в Испания започнаха да спекулират с евентуално завръщане на Неймар в Барселона. Престижното испанско издание "Марка" цитира "Ара" относно твърдението, че бразилецът не иска да преподписва с ПСЖ и ще се завърне на "Камп Ноу". 

Договорът му към момента е до лятото на 2022 година, като до скоро се смяташе, че той със сигурност ще го поднови. Според информацията обаче Неймар е размислил, тъй като вече вярва, че Лионел Меси, с когото много иска отново да играе, ще остане в Барселона. Припомняме, че ПСЖ е един от тимовете, които искат аржентинеца.

Изданието дори твърди, че 29-годишният атакуващ футболист на парижани вече е информирал каталунците, че би искал да се върне. Подобен ход би бил труден поради моментното финансово състояние на "блаугранас". Въпреки това, Неймар е готов на компромиси, за да се осъществи трансфер.

Това е в съответствие и с твърдението на Андре Къри (бивш скаут на Барселона), който преди време направи любопитното изказване, че Меси и Неймар отново ще играят в един отбор, каквото е и желанието им, но и че това ще се случи в Барселона, а не в ПСЖ.

Каталунците не биха имали против да си върнат Неймар, но те имат и други цели, които да увеличат нападателната мощ в отбора. Сред тях са Ерлинг Холанд от Борусия Дортмунд, Лаутаро Мартинес от Интер и Мемфис Депай от Олимпик Лион.

А кои са двете условия, при които Лионел Меси би останал в Барселона?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички