Уанда Нара: Вариантът за Мауро с ПСЖ беше най-лошият


Уанда Нара: Вариантът за Мауро с ПСЖ беше най-лошият
Снимка: Instagram: Mauro Icardi

8341 0

Уанда Нара - съпругата и агент на Мауро Икарди, заяви, че трансферът на играча в Пари Сен Жермен е бил най-лошият вариант за нея и децата им. Семейството отглежда трите деца на аржентинката от Макси Лопес и две общи деца. Икарди премина във френския клуб под наем за един сезон.

"Ако изчаквам до последно, значи имам още козове в ръкава. Никой не знаеше, дори децата. Мауро опакова малък куфар, а останалото остави на мен. Децата ходят на училище в Италия, така че ще живеем между Милано и Париж. Имахме три варианта, ПСЖ е най-лошият за мен, тъй като с децата ще трябва да се върнем в Милано. Но за него този вариант беше най-добрият", обясни Нара, цитирана от "Football Italia".

Блондинката призна, че са ѝ предлагали да представлява и други футболисти, но е отказала. "Не го направих, защото много ми пука за интересите на Мауро. Правя го от любов към него", разкри Нара. А каква заплата е издействала на любимия си от ПСЖ вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички