Треньорът на Монако побесня срещу критиците на Бербатов


Треньорът на Монако побесня срещу критиците на Бербатов

1657 0

След като Димитър Бербатов започна силно 2015 година, въпреки контузиите, които го мъчеха, в последните си два двубоя българинът не успява да се разпише, а към него заваляха какви ли не критики.

Според част от медиите във Франция, липсата на голове идва от напредналата възраст на тарана, като на поредните критики треньорът на Монако Леонардо Жардим се изнерви сериозно.

Португалският наставник отново защити своя нападател, като коментира, че ролята на Димитър Бербатов е много по-голяма от това просто да вкарва голове.

"Вие не спирате да критикувате Димитър, че не вкарва, но той не е типичният реализатор за нас. Бербатов е много повече за нас от това. Той е зает с изключително тежката задача да организира всяко наше нападение, запомнете това!

Имаме достатъчно хора в предни позиции, които могат да изпълняват ролята на реализатора. Но може би се притесняваме да поемаме повече рискове в предни позиции и затова бележим по-трудно напоследък", каза Жардим.

Очаква се Бербатов да води атаката на тима срещу Рен в утрешния мач за Купата на Франция.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички