Томас Тухел има едно условие и на мига подписва с ПСЖ


Томас Тухел има едно условие и на мига подписва с ПСЖ
Снимка: Guliver/GettyImages

2217 0

Мнозина смятат, че Томас Тухел е сигурният нов треньор на френския гранд ПСЖ. Очаква се немският специалист да поеме тима през лятото, след като по-рано през миналия месец Унай Емери разкри, че ще напусне "Парк де Пренс" през лятото.

Тухел е разкрил пред ръководството, че на момента ще сложи подписа си под договора, но единствено ако в ПСЖ пристигне Усман Дембеле. В първия си и единствен сезон в Борусия Дортмунд той записа 10 гола и 21 асистенции и се превърна в цел на много грандове. 

В дебютния си сезон с екипа на Барселона в Испания обаче Дембеле бе преследван от няколко контузии. Френският национал получи травма през септември, която го остави далеч от терените до нова година, а след това имаше болки на същото място и отново не игра за Барса. В последните срещи обаче той се настани трайно в стартовия състав.

"Няма да напусна след само един сезон. Подписах договор за 5 години и ще остана дълго в Барселона", заяви наскоро Дембеле.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички