Съдия се изгаври с Бербатов и Монако при загуба от Ница


Съдия се изгаври с Бербатов и Монако при загуба от Ница
Снимка: Getty Images/Guliver

2763 0

Монако загуби сензационно с 0:1 у дома от Ница, а срещата ще се запомни със симулация на Бербатов и съдийска подигравка спрямо него и съотборниците му. Единственото попадение в двубоя отбеляза Едуардо (6)

Най-дискусионното положение в мача бе в 73-ата минута , когато българинът трябваше да получи дузпа. Бербо направи много добро двойно подаване с Моутиньо и се втурна към вратата, след което откровено бе подсечен от защитник.

Предишната ситуация с негово участие от първата част явно повлия върху преценката на рефера и той с каменна физиономия подмина положението.

В 82-ата минута пък гол на Монако бе отменен заради засада на Димитър Бербатов. Българинът получи центриране, чукна топката с глава към Силва, който финтира бранител и отбеляза. Реферът обаче отсъди засада на българския нападател при центрирането към него. Повторенията показаха, че такава по-скоро няма.

В крайна сметка гостите удържаха преднината си и взеха 3 точки. С тях Ница се изкачи временно на 8-о място с 13 точки, докато Монако е на 12-а позиция с 10.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички