Супер Марио вкара фамозен гол и се включи на живо от телефона си (ВИДЕО)


Супер Марио вкара фамозен гол и се включи на живо от телефона си (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images/Gulliver

2976 0

Нападателят на Олимпик Марсилия Марио Балотели за пореден път показа, че знае как да държи вниманието върху себе си. Италианецът отбеляза фамозен гол със странична ножица срещу тима на Сент Етиен и реши да покаже радостта си на целия свят по твърде нестандартен начин.

Веднага след попадението в 12-ата минута италианецът изтича до един от операторите край страничната линия, за да си вземе телефoна. Балотели привика съотборниците си и се включи на живо в профила си в Инстаграм.Нападателят на Олимпик Марсилия Марио Балотели за пореден път показа, че знае как да държи вниманието върху себе си. Италианецът отбеляза фамозен гол със странична ножица срещу тима на Сент Етиен и реши да покаже радостта си на целия свят по твърде нестандартен начин.

Веднага след попадението в 12-ата минута италианецът изтича до един от операторите край страничната линия, за да си вземе телефoна. Балотели привика съотборниците си и се включи на живо в профила си в Инстаграм.

Видеото бързо набра популярност и се превърна в тотален хит в социалните мрежи. Балотели се наслаждава на добра форма и на футболния терен, където вече има четири попадения с екипа на Марсилия след шест изиграни мача.

Междувременно мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп побесня след мача с Евертън срещу един от привържениците на "сините", който търсеше да провокира германеца. Видео и повече подробности - вижте тук. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички