Смешен гол на Килиан Мбапе и красив такъв на Марко Асенсио донесоха победата на ПСЖ (ВИДЕО)


Смешен гол на Килиан Мбапе и красив такъв на Марко Асенсио донесоха победата на ПСЖ (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

1108 0

ПСЖ потрепери, но заслужено победи Страсбург като гост с 2:1 в мач от 20-ия кръг на Лига 1. В герои за парижани се превърнаха авторите на двете попадения - Килиан Мбапе и Марко Асенсио.

Развой на Страсбург - ПСЖ

Още в петата минута бе отсъдена дузпа за ПСЖ. Лукас Перин фаулира играч на парижани в собственото си наказателно поле и главният арбитър отсъди дузпа. Зад топката застана Килиан Мбапе, но неговият удар бе спасен от стража на гостите.

Все пак в 31-ата минута вратарят на Страсбург сбърка фатално и предостави топката на Марко Асенсио. Той видя свободния Мбапе, който се реваншира за изпуснатата дузпа и на празна врата реализира за 1:0.

ПСЖ направи чудесна атака 4 минути след почивката. Кълбото мина през Мбапе, който я предостави на Марко Асенсио. Испанецът запази самообладание в наказателното поле и реализира за 2:0.

В 68-та минута Страсбург върна интригата в мача. Анжело центрира към втора греда, където Дилан Бакуа остана непокрит и с удар от въздуха намали изоставането на своя тим. До края на срещата ПСЖ обаче не сгреши и съумя да си тръгне с трите точки.

С победата парижани продължават да са първи с актив от 47 точки - 9 пред втория Ница. Страсбург пък заема десетата позиция с 25 пункта.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички