Шоу на ПСЖ срещу аматьори, едва на записа двуцифрен резултат след нов рекорд на Килиан Мбапе (ВИДЕО)


Шоу на ПСЖ срещу аматьори, едва на записа двуцифрен резултат след нов рекорд на Килиан Мбапе (ВИДЕО)
Снимка: GettyImages

3363 0

ПСЖ не прости и сгази шестодивизионният Ревел с 0:9 в мач от 1/32-финалите на Купата на Франция. В игра бе и голямата звезда на парижани Килиан Мбапе, който вкара хеттрик. Гонзало Рамош, Марко Асенсио и автогол на Н'Гесан, Коло Муани на два пъти и Шер Ндур оставиха имената си сред голмайсторите. 

Килиан Мбапе вече е най-добрият голмайстор на ПСЖ в Купата на Франция с 29 гола. Вратарят Карлос Навас пък за първи път започна титуляр от януари 2023 година.

От самото начало бе ясно какво ще се случи след непрестанни атаки на ПСЖ. Резултатът обаче бе открит в 16'. Тогава Мбапе получи в наказателното поле, обърна се и вкара за 0:1.  В 38-а минута Нгесан засече топката в собствената си врата след остро центриране, като това се превърна в автого.

До края на частта в рамките на 2 минути паднаха още два гола. Първо Марко Асенсио се възползва от празно пространство, а след това той асистира по невероятен начин за втория гол на Мбапе.

Головото шоу продължи и през вторите 45 минути. Отново Марко Асенсио и Килиан Мбапе размениха страхотни подавания, като французинът завърши по превъзходен начин за своя хеттрик - 5:0 за ПСЖ. В 71' ПСЖ изпълни право да изпълни дузпа, а зад топката застана Гонсало Рамош, който не сгреши. Коло Муани вкара за 0:7 в 76'. Това обаче не бе краят, като 19-годишният Шер Ндур вкара следващия гол, а Муани се разписа за 0:9!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички