Сензационно: Българка ще играе в ПСЖ! (СНИМКА)


Сензационно: Българка ще играе в ПСЖ! (СНИМКА)
Снимка: Getty Images

4590 0

Австрийската националка с български корени Марина Георгиева подписа с френския гранд Пари Сен Жермен. Тя бе официално представена като играч на парижани, като договорът ѝ е до лятото на 2024-а.

Марина Георгиева има двойно гражданство, като се състезава за националния тим на Австрия. Съвсем наскоро тя стигна до 1/4-финалите на Европейското първенство за жени, но отпадна от бъдещия шампион Ангиля. 

Преди това Георгиева прекара и няколко години в Бундеслигата с екипа на Занд. "Мисля, че всеки играч би бил много щастлив да играе в такъв голям отбор с такива прекрасни съотборници. Много съм горда, че имам възможността да съм тук", каза Марина.

"Бих казала, че съм техничен играч. Имам спокойствие и мисля, че това са качества, които биха помогнали на тима. Отборен играч съм. Мисля, че мога да се забавлявам с останалите си съотборници. Това е добре за духа на отбора", добави още тя.

"Винаги съм искала да играя с най-добрите и да спечеля възможно най-много трофеи. Няма значение дали са индивидуални, или отборни. Имам големи мечти и цели, а смятам, че клубът също има големи мечти и цели. Смятам, че ще си паснем добре. Радвам се да се видя с феновете, да се запознаем", завърши защитничката пред сайта на ПСЖ.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички