С извънземни голове Франция все пак стана европейски шампион (ВИДЕО)


С извънземни голове Франция все пак стана европейски шампион (ВИДЕО)
Снимка: Gettyimages.com

1506 0

Франция все пак триумфира с европейската титла, макар и в шампионата за играчи до 19г., проведен в Германия. На финала младите "петли" унищожиха с 4:0 Италия, а две от попаденията им бяха от извънземна класа.

Още в шестата минута резултатът бе открит, след като Амин Аре направи пробив и бе фаулиран, но топката все пак стигна до Жан-Кевин Огюстин, който пое по феноменален начин, за да се озове сам срещу вратаря. Последва още един финт, с който младокът се оказа пред опразнената врата и без проблеми се разписа.

В 19-ата пък Людовик Блас се разписа с глава на близката греда след отлично центриране от десния фланг на Мишлен. Въпреки че имаха комфортен аванс от самото начало, французите не спряха да натискат съперника, а в същото време италианците имаха само две положения за гол, но изоставаха значително от противника си (10:2 точни удари).

В 82-ата минута Тусарт с изстрел отдалеч и с помощта на рикошет направи резултата 3:0. Последният гол вкара Диоп с глава в 92-ата след центриране отляво на Мусафа, но преди да стигне топката до него Мбапе направи изумителен финт на другия фланг.


All Goals HD - France U19 4-0 Italy U19 - Euro... by fantasticfootball

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички