Ривалдо: Неймар трябва да отиде дори в Реал, но да напусне ПСЖ


Ривалдо: Неймар трябва да отиде дори в Реал, но да напусне ПСЖ
Снимка: Getty Images/Guliver

2568 0

Бразилската легенда Ривалдо посъветва своя сънародник Неймар да напусне Пари Сен Жермен колкото се може по-скоро, за да развие пълния си потенциал. През лятото нападателят опита да си издейства завръщане в Барселона, но двата клуба не успяха да се споразумеят за цената му и в крайна сметка той трябваше да остане на "Парк де Пренс".

"Неймар трябва да напусне ПСЖ и той знае това. Това е голям клуб, но, при цялото ми уважение, не е клуб за нивото на Неймар. Затова той искаше да напусне през лятото на всяка цена. Трябва да отиде в клуб, който има повече история в Шампионска лига", заяви Ривалдо, цитиран от БГНЕС.

"Той трябва да е като Роналдиньо, който напусна ПСЖ за Барселона и стана най-добрият играч в света. Неймар направи грешка като дойде в ПСЖ, но смятам, че ще напусне. Все още е само на 27 г. и ще стане най-добрият. Неймар е професионалист и трябва да отиде дори в Реал Мадрид, ако му предложат", допълни именитият бразилец. А как според него ще се отрази на Барселона евентуално завръщане на Неймар вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички