Ренато Санчес "намигна" сериозно на Ливърпул и Арсенал


Ренато Санчес "намигна" сериозно на Ливърпул и Арсенал
Снимка: Getty Images

1665 0

Полузащитникът на Лил Ренато Санчес даде заявка пред Ливърпул и Арсенал, че е готов да направи „следващата стъпка” в кариерата си. Португалският национал се справя страхотно в Лига 1 в последно време, а договорът му изтича през лятото на 2023-а година.

Двата английски клуба са сериозно считани за претенденти за подписа на опорния полузащитник, който сега „наля допълнително масло в огъня” с изказване пред френските медии.

Говорейки за L’Equipe, Санчес каза: „Когато пристигнах в Байерн, не бях готов да се впиша в толкова голям клуб. Бях прекалено млад. Когато вече бях готов, възможността да играя така и не дойде”, спомни си Ренато за периода при баварския гранд.

„Днес съм напълно готов. Разбирам по-добре играта и имам опит. Знам какво трябва да правя, за да играя в голям отбор, а това променя много. Може би Милан и Арсенал имат интерес – не знам. Говоря само с моя агент. Знам, че има такива отбори, които се свързват с него, но нищо не мога да кажа сега. Ако дойдат оферти, ще избера най-правилната за мен”, заключи Ренато Санчес.

Той игра в 23 мача през шампионския сезон за Лил през миналата година, но през тази кампания има едва осем мача във всички надпревари поради зачестилите контузии.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички