ПСЖ знае какво иска от Реал Мадрид, за да им продаде Неймар


ПСЖ знае какво иска от Реал Мадрид, за да им продаде Неймар
Снимка: Guliver/GettyImages

10095 0

Трансферната сага около Неймар няма край. Най-скъпият футболист в историята на спорта обяви желанието си да напусне ПСЖ това лято, като от клуба му също знаят за тези намерения. Все още обаче не е ясно дали той ще премине в Барселона или в Реал Мадрид, като според медиите в Испания интерес има и от двата тима.

Днес "Telefoot" пише, че ПСЖ са поискали две от големите звезди на Реал, за да пуснат играча да премине на "Сантиаго Бернабеу". Става въпрос за централния защитник Рафаел Варан и за младата звезда в атака Винисиус. Според изданието от Мадрид веднага са отказали тази оферта, а ПСЖ от своя страна са обявили, че не искат Гарет Бейл да бъде включван в сделката.

Филипе Коутиньо също бе спряган в част от тази сделка, за да може Неймар да се върне в Барселона. Бившият играч на Ливърпул обаче е на крачка от това да подпише с Байерн Мюнхен за един сезон под наем, като дори вече са подготвили и легендарен номер за Коу. Какъв номер ще носи той на "Алианц Арена" може да видите в този материал на SportLive.bg.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички