ПСЖ загуби първи точки заради вратар


ПСЖ загуби първи точки заради вратар

1557 0

Пари Сен Жермен загуби първи точки и допусна първи голове във вратата си от началото на френската Лига 1. Шампионите стигнаха до 2:2 с Бордо в 5-ия кръг, заради вратарски грешки.

Ремито сложи край на серията от 13 поредни победи на французите. Тимът на Лоран Блан събра 13 точки в актива си и остава начело. Бордо е с шест пункта.

ПСЖ откри в 27-ата минута, възползвайки се от грешка на вратаря на Бордо. Карасо не успя да улови топката след удар на Верати, Кавани взе кълбото и реализира за 1:0.

Само 4 минути по-късно гостите се върнаха в мача, отново след вратарска грешка. Кевин Трап не успя да хване центрирана от корнер топка и Сайве с глава направи 1:1.

Отново Кавани успя да даде преднина на шампионите. В 34-ата минута уругваецът се разписа след перфектно изпълнен пряк свободен удар.В края на полувремето Анхел Ди Мария можеше да направи 3:1 за парижани, но завършвашият му удар не бе достатъчно ефективен.

През втората част Бордо остана с човек по-малко и не се виждаше как ще спре домакините. В 77-ата минута Сайве получи втори жълт картон и напусна терена. В 79-ата минута обаче Трап отново сгреши - Казри му отне топката и се разписа за 2:2.

В края на двубоя нервите надделяха и Кавани и Никола Морис-Беле се спречкаха, като уругваецът улови опонента си за гушата, за което бе декориран в жълто.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички