ПСЖ задържа Мбапе с привличането на Франк Кесие и Пол Погба


ПСЖ задържа Мбапе с привличането на Франк Кесие и Пол Погба
Снимка: Getty Images

1161 0

От ПСЖ изкушават Килиан Мбапе да остане в клуба, като обещават сериозно подсилване за следващия сезон. Според ESPN парижани преговарят с Франк Кесие и Пол Погба. Договорите и на двамата полузащитници изтичат в края на сезона и парижани са се прицелили в изгодни сделки за тях.

Кесие почти сигурно няма да остане в Милан, въпреки че "росонерите" предлагат на котдивоареца заплата от 6,5 милиона евро на сезон. Агентът на халфа обаче е поискал близо 9 милиона евро годишно, така че двете страни дори не са близо до споразумения. Освен ПСЖ Тотнъм също следи футболиста.

Подобна е и ситуацията с Пол Погба. Френският национал е спряган за бившия си клуб Ювентус, както и за Барселона. Погба и Мбапе са в основата на успехите на "петлите" в последните години, като заедно спечелиха Световното първенство и Лигата на нациите.

Преговорите между ПСЖ и Мбапе за нов договор продължават, като по този начин парижани се опитват всячески да спрат трансфер на Килиан в Реал Мадрид. Ето кога се очаква Мбапе да подпише с Реал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички