ПСЖ умишлено прецаква Барселона


ПСЖ умишлено прецаква Барселона
Снимка: Getty Images/Guliver

6025 0

Ръководството на ПСЖ достигна нови висини в битката си срещу Барселона. След като в началото на лятото каталунците направиха всичко по силите си, за да вземат Марко Верати, парижани отговориха с покупката на Неймар, а сега спъват сделките на каталунците.

Освен че нито един играч от френския тим няма да премине на "Камп Ноу", шефовете на отбора пречат и на други трансферни цели на испанския тим. В случая става въпрос за Жан Мишел Сери от Ница, който беше договорен между клубовете, но в последния момент Барселона се отказа от услугите на разиграващия халф.

"Преди три дни от ПСЖ се обадиха на шефовете в Ница с една единствена цел - да прецакат Барселона. Всичко това се прави, за да бъде прецакана Барселона. Парижани се надяват Барса да се огъне и да плати много повече, отколкото се бяха разбрали клубовете", каза агентът на Сери по повод проваления трансфер.

Според медиите във Франция, сделката е била пред сключване след мачовете с Наполи, но в последния момент от Ница са вдигнали цената на халфа на 50 милиона евро.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички