ПСЖ спазари заместник на Ашраф Хакими от РБ Лайпциг


ПСЖ спазари заместник на Ашраф Хакими от РБ Лайпциг
Снимка: Getty Images

1946 0

ПСЖ и РБ Лайпциг са постигнали споразумение за трансфера на френския защитник Норди Мукиеле. Първоначално де предполагаше, че той ще акостира на "Парк де Пренс" под наем, но се оказва, че парижани ще закупят директно бранителя, съобщава France-Presse.

Според информациите "принцовете" ще платят 12 милиона евро за правата на Мукиеле плюс още 4 милиона под формата на бонуси. Остава 24-годишният футболист да премине медицински прегледи, преди да подпише договора си с френските шампиони.

Защитникът е от школата на ФК Париж, а професионално се подвизава първоначално за Лавал и Монпелие, преди да се присъедини към Лайпциг през 2018 година. Той се очертава като заместник на Ашраф Хакими по десния фланг на защитата на столичани.

Мукиеле ще бъде третото лятно попълнение на френския шампион след привличането на португалския полузащитник Витиня и младия френски нападател Юго Екитике.

Вижте дали Неймар ще напусне ПСЖ!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички