ПСЖ се разделя с халф, но взима звезда от Серия А


ПСЖ се разделя с халф, но взима звезда от Серия А
Снимка: Getty Images

1313 0

Треньорът на ПСЖ - Кристоф Галтие, говори пред медиите и призна, че тимът е близо да парафира с Фабиан Руис, но Леандро Паредес със сигурност ще напусне парижани в следващите часове.

"Има 48 часа до затварянето на трансферния прозорец. Фабиан Руис е много близо до ПСЖ, но ще има и напуснали футболисти от нашия тим. Знаем, че Леандро Паредес и постигнал съгласие с Ювентус. Той още е наш футболист, но главата му е другаде. Взех решение да не попадне в групата за мача, за да подготви напускането си", каза специалистът.

"Не мога да кажа, че всичко е приключило с Милан Шкриняр. При всеки трансферен прозорец има изненади. Следим от много време Милан, както и Фабиан Руис. Преговорите с Интер са много трудни, трябва да уважаваме позицията им", добави той.

"Нормално е двойката между Марко Верати и Витиня да работи по-добре в средата на терена, защото играха заедно в подготовката. Ренато Санчес има нужда от опорни точки, да усети връзките в играта. Много е много старателен и дисциплиниран, но е нужно и да се отпусна", определи Галтие.

"Килиан е в много добро състояние. Той не показва и най-малък знак на притеснение или раздразнение за това", отговори треньорът около драмата с Пол Погба и фамилията на халфа, в която беше въвлечен Мбапе.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички