ПСЖ се откъсна сериозно след разгром на "Парк де Пренс"


ПСЖ се откъсна сериозно след разгром на "Парк де Пренс"

1319 0

Пари Сен Жермен върви все по-уверено в Лига 1. Френският шампион разгроми Сент Етиен с 4:1 на своя "Парк де Пренс" в последния мач от 11-ия кръг на първенството. Така парижани се откъснаха със 7 точки на върха от преследвачите си.

След пропуск на Ибрахимович, в средата на първото полувреме Лейвин Курсава успя да се разпише от добра позиция - 1:0. Това бе първи гол на бека с екипа на ПСЖ.

До края на частта ПСЖ можеше да увеличи преднината си, но Руфие се отличи с добра намеса, помогна и защитата на Сент-Етиен. Второто полувреме обаче започна ударно за домакините и след пропуск на Ди Мария, в 48-ата минута Кавани направи 2:0.

Последва пропуск на уругваеца и попадение за голмайстора Златан Ибрахимович, който получи пас от Кавани - 3:0. В 73-ата минута парижани допуснаха нелеп автогол, след като Маркиньос изчисти центриране от корнер в крака на Верати, а топката попадна в мрежата им.

Три минути преди края на редовното време Лукас Моура стреля с глава и след грешка на стража на гостите резултатът стана 4:1 за парижани.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички