ПСЖ едва стигна до равенство у дома срещу Рен, а Мбапе бе освиркан (ВИДЕО)


ПСЖ едва стигна до равенство у дома срещу Рен, а Мбапе бе освиркан (ВИДЕО)
Снимка: GettyImages

1035 0

Пари Сен Жермен стигна до равенство 1:1 при домакинството си на Рен в двубой от 23-тия кръг на Лига 1. Амин Гури откри за Рен в 33', а Гонзало Рамош вкара от дузпа в 7' от добавеното време.

В класирането в Лига 1 ПСЖ остава убедителен лидер с 54 точки, с 11 повече от втория Брест. Рен е на седмо място с 35 точки. Рен поведе в 33-тата минута чрез Амин Гури с единствения си точен удар до почивката.

През второто полувреме играта се пренесе в половината на Рен, но голът убягваше за парижани. Моментът, който ще се запомни дойде в 65', когато старши треньорът на парижани Луис Енрике реши да извади от игра голмайстора на тима Килиан Мбапе и да пусне Гонсало Рамош.

При излизането си от терена Мбапе бе освиркан от фенове на домакините заради обявеното от него решение да напусне клуба през лятото.

Гостите от Бретан, които през седмицата победиха Милан, бяха близо до 11-ата си победа в последните си 12 мача във всички турнири. Фал на вратаря им Стийв Манданда позволи на шампионите да измъкнат точка, а в герой се превърна именно заменилият Мбапе.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички