Проблеми в Рая: Неймар настръхна срещу Емери, досаден бил


Проблеми в Рая: Неймар настръхна срещу Емери, досаден бил
Снимка: Guliver/GettyImages

1650 0

Нападателят на Пари Сен Жермен Неймар е изразил недоволство от методите на работа на своя треньор в клуба Унай Емери. Според "UOL Esporte" отношенията между играч и треньор напоследък са се влошили.

25-годишната звезда е разказал пред свои съотборници, че не му допадат твърде дългите видеосесии по изучаването на тактическите тънкости на играта и действията на съперниците. Според бразилския национал обясненията на Емери са твърде досадни.

Според френския "Le Figaro" между Емери и голямата му звезда е възникнало напрежение на тренировка миналата седмица. Бившият играч на Барселона е изразил недоволство от начина, по който испанецът води занятията.

Тогава Емери е поискал футболистите, които излязоха титуляри в мача в Шампионска лига с Андерлехт (4:0), да прекратят по-рано заниманията. Въпреки това Неймар е поискал да остане на терена.

"Le Figaro" съобщава, че специалистът не се е съгласил. Бразилецът е бил принуден да се подчини на треньора си, но преди да напусне игрището, е изритал ядосано топката.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички