Проблеми в катарския рай на ПСЖ - една от звездите иска да напуска


Проблеми в катарския рай на ПСЖ - една от звездите иска да напуска
Снимка: Gulliver/GettyImages

2758 0

Не всичко в ПСЖ се развива перфектно, въпреки силния старт на сезона в Лига 1 и дори в Шампионска лига, независимо от поражението от Ливърпул на "Анфийлд". Очаквано в парижкия гранд има и недоволни от отличното взаимодействие между Килиан Мбапе и Неймар, като това е Единсон Кавани.

По-рано през този сезон Sportlive.bg показа как двете звезди изолират целенасочено уругвайския ас от играта, а това в крайна сметка доведе до логичното - Кавани е отказал да поднови договора си с ПСЖ, въпреки че в последните месеци двете страни са договорили и параметрите по контракта на играча, информира "Gazzetta dello Sport". 

Кавани е разочарован от ролята си напоследък, но това не се случва за първи път в кариерата му в ПСЖ. По времето на Златан Ибрахимович бившият ас на Наполи трябваше да играе на лявото крило, въпреки че очевидно не се чувстваше комфортно в тази роля. Сега, при наличието на Неймар и Мбапе, неговата роля отново е второстепенна, като този път чашата изглежда е преляла.

Настоящото споразумение на Кавани с ПСЖ изтича през лятото на 2020 година. Ако уругвайският нападател не поднови контракта си скоро, то през лятото нападателят ще настоява да бъде продаден, а и парижани няма да искат да го изпуснат без пари. Междувременно на хоризонта се появи още един проблем - оказва се, че Неймар също иска да напусне клуба, като се предлага на испански колос - подробности вижте в този материал!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички