Президентът на ПСЖ проговори след тежката загуба и разкри ще уволни ли Емери


Президентът на ПСЖ проговори след тежката загуба и разкри ще уволни ли Емери
Снимка: Getty IMages/Gulliver

5556 0

Президентът на Пари Сен Жермен Насер Ал-Хелайфи заяви, че има пълно доверие на наставника на тима Унай Емери, въпреки ужасната загуба и отпадане от Барселона на 1/8-финалите в Шампионска лига

"Емери работи толкова всеотдайно за клуба, за да може той да се подобри. Сега трябва да научим урока си и да реагираме по най-добрия начин, както и наваксаме пропуските", заяви Хелайфи. 

Той подчерта, че не е изгубил вяра в проекта и вярва, ПСЖ се е превърнал в „нова крепост” на футболната карта в Европа за последните 6 години.

"Чувствата са смесени, тъга и яд, че не успяхме да оправдаем високите очаквания към нашия проект. Като президент на клуба аз се извинявам на нашите фенове. Разбирам ги, че са много разочаровани, но сега трябва да покажем, че сме едно цяло. Спортът носи както положителни, така и отрицателни емоции. Разбира се, ние предпочитаме да постигаме страхотни победи, но когато има провали, трябва да се държим зряло, трябва да показваме характер".

"В това, което се случи в Барселона, има елемент на ирационалност. Ние вече започнахме да анализираме защо се е стигнало до отпадането ни от Шампионската лига”, добави Ал-Хелайфи за загубата от каталунците.

"Големите играчи не се отказват и не съдят клуба само зарди едно представяване. Те гледат глобалната картина. Те виждат стадион с невероятна атмосфера, която с всеки следващ мач става все по-добра", заяви още президентът на парижани.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички