Прекратиха мач във Франция след като фенове нападнаха играчи на Лион (ВИДЕО)


Прекратиха мач във Франция след като фенове нападнаха играчи на Лион (ВИДЕО)
Снимка: Gulliver/GettyImages

1714 0

Срещата от Лига 1 между Бастия и Лион бе прекратена на почивката, когато резултатът бе още 0:0. Проблемите в срещата създадоха фенове на домакините, които си позволиха да нахлуят на терена, а след това продължиха с побой над гостите.

Запалянковците заявиха, че са започнали да ритат и блъскат футболисти на Лион, тъй като на загрявката звездата на "хлапетата" Мемфис Депай умишлено е ритал топки към тях, за да ги цели. 

Освен това, началото на срещата също се забави и то с цели 55 минути заради нарпежение по трибуните.

Интересното е, че това е втори подобен сблъсък по време на мач на Лион и то в рамките на няколко дни. В края на миналата седмица френският тим гостува на Бешикташ в мач от 1/4-финалите, когато отново имаше конфронтация между двете агитки.

След като беше ясно, че срещата между Бастия и Лион няма да се играе, гостите искаха да напуснат стадион "Фюриани", но феноете на домакините блокираха пътя на рейса, заради което тимът от Лион трябваше да се върне в съблекалнята, където да изчака 30 минути преди полицията да разчисти пътя на автобуса.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички